+31 6 21 82 31 30 info@hansepackaging.nl

Verpakkingsmateriaal

BRIEVENBUSVERPAKKING | LUXE VERPAKKING | DUURZAME VERPAKKING | KARTONNEN DOZEN | Tape

 

VERPAKKINGSMATERIAAL

Hanse Packaging

HANSE PACKAGING biedt een zeer compleet pakket aan verpakkingsmaterialen en -diensten. Daarbij stellen we net als u hoge eisen aan de verpakking van uw product. Bovendien denken we ook met u mee hoe dat zo duurzaam mogelijk kan. Met milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare verpakkingen en zo min mogelijk CO2-uitstoot tijdens de verzending.

Ook voor aanverwante verpakkingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Zoals tape in elke gewenste dikte, kleur, al dan niet bedrukt, met foto of gepersonaliseerd. Wat uw wensen en eisen ook zijn en standaard of uniek, HANSE PACKAGING adviseert en levert het best passende materiaal of laten een verpakkingsoplossing op maat voor u produceren.

Verpakkingen

Kartonnen Verpakkingen

Bij HANSE PACKAGING vindt u een breed scala aan kartonnen verpakkingsdozen van hoge kwaliteit, voor een verscheidenheid aan commerciële en industriële toepassingen. Wij hebben voor elke verpakkingswens een duurzame kartonnen verpakkingsdoos.

Of u nu op zoek bent naar veelzijdige enkel- en dubbelwandige kartonnen dozen, gespecialiseerde doosjes voor verzending of kartonnen verpakkingen voor zwaarder gebruik (Triwall), wij hebben alles wat u nodig heeft. In een enorm scala aan maten en stijlen. En zit uw maat er onverhoopt toch niet bij? Dan kunnen we ook op maat gemaakte kartonnen dozen leveren.

Kartonnen verpakkingen
Kartonnen verpakkingen
Kartonnen verpakkingen

Verpakkingen

Brievenbus verpakkingen

Wat u ook nodig heeft om per post te versturen, met het eersteklas assortiment brievenbusverpakkingen van HANSE PACKAGING kunt u het veilig en in stijl verzenden. Gemaakt van duurzaam, biologisch afbreekbaar golfkarton met gemakkelijke en veilige sluiting.

Deze kartonnen verzenddozen- en enveloppen dienen perfect als koerierspakket en als directe verpakking van uw product. Naast standaard verpakkingen voor brievenbus, kunnen we bovendien zelfs op maat gemaakte brievenbusverpakkingen leveren volgens uw exacte maatspecificaties.

Hanse Packaging - Brievenbus
Hanse Packaging - Brievenbus
Hanse Packaging - Brievenbus

Verpakkingen

A-Pet Verpakkingen

HANSE PACKAGING is een toonaangevend bedrijf in unieke verpakkingsoplossingen, voor zelfs de meest lastige en kwetsbare items. Zoals onze A-Pet verpakkingen, waarmee materialen gescheiden van elkaar verpakt kunnen worden, zodat die onbeschadigd op hun eindbestemming aankomen.

Wij leveren onze A-pet verpakkingen voor het hoogwaardig segment, waaronder de high-technische materialen in de metaalindustrie. In alle soorten en maten, maar natuurlijk ook op maat gemaakt. Exact volgens uw eigen specificaties.

Hanse Packaging - Brievenbus
Hanse Packaging - Brievenbus
Hanse Packaging - Brievenbus

Verpakkingen

No-Nail boxes

Meer informatie? 

Vraag gerust een offerte aan