+31 6 21 82 31 30 info@hansepackaging.nl

maatwerk verpakkingsoplossingen

Custom Made Verpakkingen

 

Maatwerk verpakkingen

Custom made verpakkingen

Het geheim van HANSE PACKAGING? Gewoon doen waar we goed in zijn. Het leveren van persoonlijke service en het beste verpakkingsmateriaal, zowel standaard als verpakkingen op maat. Passend bij uw huisstijl, wensen en eisen en in elke gewenste kleur of design. En dat vinden wij allesbehalve gewoon. Bent u op zoek naar een speciale verpakking voor uw product of voor een bijzondere gelegenheid? Dan staan we bij HANSE PACKAGING met plezier voor u klaar.

Misschien denkt u bij de verkoop van uw producten en branding van uw merk niet direct aan de verpakking. Tóch draagt gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal daar in hoge mate aan bij. De juiste, aantrekkelijke verpakking zorgt ervoor dat uw product of merk zich onderscheidt en opvalt. Naast de praktische verpakkingstoepassingen denken we bij HANSE PACKAGING daarom ook graag met u mee over het design en de herkenbaarheid van uw verpakkingen. Van ontwerp tot en met het leveren van uw unieke verpakkingen: HANSE PACKAGING ontzorgt u totaal. 

Kartonnen verpakkingen

Maatwerk verpakkingen

Bespaar verzendkosten met pe schuim

Wilt u uw producten degelijk verpakken en tegelijkertijd geld besparen? Dat kan met de lichtgewicht Polyethyleen schuim van HANSE PACKAGING. Een sterk en veerkrachtig schuim, dat zich rond uw te verpakken object vormt. Het biedt het uitzonderlijke bescherming voor kwetsbare items, of voor elektronische items die gevoelig zijn voor beweging en schokken. We maken voor u de meest efficiënte verpakking  en kunnen deze testen volgens de ISTA-norm.  

Door deze stevige en flexibele PE-binnenverpakking kan de omdoos van een lichtere kwaliteit zijn, hierdoor bespaart u kosten op de totale verpakking. Uiteraard volgens de hoogste normen en met de ongeëvenaarde betrouwbaarheid die u van HANSE PACKAGING gewend bent.

Maatwerk-hanse-packaging
Kartonnen verpakkingen

Maatwerk verpakkingen

Gepersonaliseerde houten producten

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde houten verpakkking?

Wij beschilderen handmatig en custom made.

Heeft u een vraag of een wens? Hanse Packaging kan u voorzien van diverse mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk-hanse-packaging
Kartonnen verpakkingen

Neem Gerust contact met ons op

Hanse packaging